Підприємство ТОВ «ТП «СЕРВІС ПАК»

Наше підприємство на ринку пластикової упаковки з 2002 року, зараз ми займаємося виробництвом пластикових тубусів, корексів, блістерів, касет для розсади та висічних коробок. Ми єдині в Україні, крім пластикової упаковки у вигляді циліндричного тубуса, виготовляємо ще овали, куби та конуси. Вся плівка, яка використовується нами в роботі, зроблена з вторинної сировини, а залишки ми продаємо на переробку.


Багато років тому ми захопилися процесом перетворення плоского пластику на об'ємні вироби. Нам подобається надавати форму ПЕТ плівці і розуміти, що ми зайняті корисною справою – виробництвом, основою основ будь-якої економіки світу. Цей процес схожий на чаклунство – за допомогою температури, тиску повітря та вакууму ми змінюємо саму суть матерії, перетворюючи звичайну ПЕТф плівку на вироби об'ємної форми, повні функціоналу та практичної користі, необхідні кожному жителю планети у кожен день його життя. Ми створюємо прозору упаковку, яка дозволяє побачити товар усередині неї, розглянути виріб уважно перед покупкою та прийняти правильне рішення з першого разу, заощаджуючи таким чином гроші споживача.
 
Ми любимо свою діяльність і робимо її добре, бо нам подобається те, чим ми займаємось. У своїй роботі ми використовуємо ПЕТ плівку, виготовлену з вторинної сировини, тим самим допомагаючи нашій планеті позбавлятися залишків вже використаного пластику. Шматочки плівки, що залишилися після формування і висікання, ми ретельно збираємо і знову здаємо в переробку.
 
Нашим клієнтам ми надаємо повний пакет послуг – розробку та виготовлення оснастки для виробництва блістерної упаковки під конкретне завдання, розробку та виготовлення штанц-ножів для виробництва пластикових коробочок, додрукарська підготовка оригінал-макетів для подальшого нанесення цього зображення на пластикову упаковку. Ми є клієнто-орієнтованим підприємством і працюємо, щоб задовольнити потреби навіть найвибагливішого замовника, це привносить у нашу діяльність елемент виклику та щоденної новизни, що дозволяє тримати підприємство у дуже гарній та гнучкій формі, отримуючи задоволення від кожного дня роботи.
 
Щоб задовольнити фантазію наших найвимогливіших і найкреативніших замовників, ми навчилися наносити зображення на упаковку методом шовкотрафаретного друку. Нам сподобався цей вид друку, тому що він дозволяє виконати навіть невеликі тиражі і дозволяє нам наносити пантони з дуже високим ступенем покриваності поверхні, що запечатується, прикрашаючи упаковку дуже яскравими і насиченими кольорами при порівняно невеликій вартості додрукарської підготовки. Це означає, що наші улюблені клієнти можуть отримувати додаткову вартість від продажу товарів у нашій упаковці, реалізовуючи при цьому свої найсміливіші фантазії у найширшій палітрі шовкотрафаретних пантонів від провідних світових виробників фарби.
 
Яскравість фарб та химерність форм, злети та падіння обсягів виробництва залежно від сезону – кожен день життя нашого підприємства не схожий один на одного, але одне залишається незмінним. наша любов до своєї діяльності та впевненість у тому, що ми зайняті правильною справою.