Корекс упаковка

Корекс упаковка

Полімерні вкладки в коробки (пластикові корекси) захищають вироби від деформації.

Полімерні вкладиші в коробки (корекси) захищають цукерки від деформації, впливу температури, зберігають їх товарний вигляд і є додатковим оформленням цукерок як неодмінної приналежності столу.
 
Корекси виготовляються з кольорової високоякісної ПЕТ плівки та можуть мати будь-яку нестандартну форму.
 
Ексклюзивний дизайн, різноманітне оздоблення та декоративні елементи корексу підкреслюють вишуканість цукерок, а використання логотипу не тільки на коробці, а й на корексі, дозволить виділити торгову марку виробника, підтвердити якість продукції та зроблять Вашу продукцію відомою навіть у відкритому вигляді.
 
Ми займаємося виготовленням корексу. Ви можете купити пластикові корекси за вигідною ціною від виробника корексів ТОВ ТП СЕРВІС ПАК. Виробляємо поставку: пластиковий кондитерський корекс для цукерок оптом по всій Україні - Київ, Харків, Одеса, Дніпро та інші міста.
 

Область застосування корексів:

  • Пластикові корекси для пакування цукерок
  • Пластикові корекси кондитерські для пакування печива, торта та тістечок
  • Пластикові корекси для пакування ялинкових куль, ялинкових іграшок та прикрас
  • Пластикові корекси для пакування канцелярських товарів
  • Пластикові корекси для пакування парфумерії
  • Пластикові корекси для пакування сувенірів та сувенірної продукції
  • Пластикові корекси для пакування та транспортування ягід

 
Корекси з жорсткої ПЕТ плівки - невід'ємна частина сучасної кондитерської упаковки.
 
Корекси незамінні при упаковці шоколадних цукерок та інших кондитерських виробів, що реалізуються у роздрібній торгівлі у картонних коробках. Крім безперечної естетичної функції корекси захищають вироби від механічних пошкоджень при транспортуванні та зберіганні.
 
Також корекс часто використовують у вигляді ложементу при упаковці в картонні та пластикові коробки різноманітних флаконів, ампул та інших виробів будь-якої форми.
 

 
Пластикові корекси для пакування канцелярських товарів Пластикові корекси для пакування печива, торта та тістечок. Пластикові корекси. Виготовлення та продаж оптом Пластикові корекси для пакування парфумерії Пластикові корекси для пакування ялинкових куль та іграшок. Пластикові корекси для пакування цукерок.