Smurfit Kappa інвестує в екотехнології

Smurfit Kappa інвестує в екотехнології

08/Август/2017(Вт) |

Група Smurfit Kappa оголосила про інвестиції у впровадження на підприємстві з виробництва паперу в Неттінгсдорфі (Австрія) технологій, що дозволяють значно знизити рівень викидів вуглекислого газу та збільшити обсяги виробництва.

Проект є частиною програми сталого розвитку Групи та передбачає будівництво модернізованого регенераційного котла до 2020 року та нової парової турбіни до 2022 року. Нове обладнання зміцнить галузеве лідерство Smurfit Kappa у Неттінгсдорфі за рахунок низького споживання енергії.
 
Новий котел дозволить виробляти енергію з біомаси, знизивши рівень викидів вуглекислого газу на підприємстві на 40 000 тонн, що є зниженням рівня загального обсягу викидів вуглекислого газу на підприємствах Групи Smurfit Kappa на 1,5%. Smurfit Kappa нещодавно оголосила у своєму Звіті зі сталого розвитку за 2016 рік, що рівень викидів вуглекислого газу вже знизився на 23% і компанія близька до досягнення наміченого на 2020 рік показника 25%. "Ці інвестиції C частина нашого прагнення забезпечити стійке майбутнє шляхом створення прибуткового бізнесу, що діє на основі принципів екологічної відповідальності", - зазначив Головний керуючий директор Європейського підрозділу Smurfit Kappa Саверіо Майєр (Saverio Mayer). «Такого роду інновації не лише високо оцінюються нашими клієнтами та акціонерами, а й відіграють важливу роль у відносинах із спільнотами, які проживають поряд з нашими виробничими майданчиками», - сказав він.
 
Генеральний директор Smurfit Kappa Неттінгсдорф Гюнтер Хохратнер (Gunter Hochrathner) також додав: «Для заводу це крок у абсолютно правильному напрямку. Новий котел і турбіна дозволять нам працювати ще ефективніше, що принесе користь як нашим людям, так і ширшій спільноті. Підприємство з виробництва паперу в Неттінгсдорфі працює давно, і ці інвестиції в технології забезпечать довгострокове майбутнє заводу. Ми в Smurfit Kappa віримо в принцип соціальної та екологічної відповідальності у кожному рішенні. Вибираючи стійкий підхід до всіх аспектів роботи та продуктів нашої компанії, ми стаємо більш ефективними. Нова розробка дозволить нам забезпечити довгострокові постачання високоякісного, екологічного картону, що відповідає очікуванням наших покупців».